duminică, 19 august 2012

Voyage...

      Vacanţă, mare, soare şi o prietenă adevarată lîngă tine, ce poate fi mai minunat? Asta spuneam şi eu - "nimic"!
       V-am promis că vă povestesc ceva din mica mea vacanţă, totul a fost atît de frumos încît nu am reusit să observ cum zboară timpul. Eram acolo, lîngă nisipul fierbinte, lîngă zborul pescăruşilor, lîngă dansurile delfinilor şi lîngă valurile albastre. În acele momente simţi că te detaşezi de lume şi de probleme. Clipe de neuitat, noi prieteni şi o dispoziţie caldă îţi învăluie sufletul într-o aură de mister.
        
 Am avut ocazia de a mă simţi regină într-o lume de basm...

        Şi da, trebuie să vă povestesc şi despre momentul cînd m-am trezit acoperită de flori, învăluită de un parfum gingaş, cuprinsă de un zîmbet larg, şi toate acestea datorită ei!
orange mood
Dacă tot vă puneţi întrebări despre cine vorbesc, atunci vă spun că am cunoscut-o cu doi ani în urmă, viaţa a făcut ca drumurile noastre să se întîlnească de mai mult ori, în ea am descoperit înţelegere şi armonie. Şi asta m-a determinat să imi doresc ca să petrecem vacanţa împreună.
        Cu ea poţi vorbi despre poezie la nesfîrşit, vorbeşti la nesfîrşit despre tot şi despre toate, despre viaţă, despre cărţi, despre o lume interioară captivană, ce îi apartine. 
Ionuta!
        O găsiţi pe blogul "Uni...vers" în rînduri şi frînturi de vers nemaipomenite, o gasiţi în numele sonor Ionela Bejenaru, o gasiţi în viitoarele ei cărţi valoroase şi neaparat o gasiţi în inima mea!
        Cît despre vacanţă, vacanţa alaturi de ea e mai mult decît o placere. E zîmbet, e voie bună, e una dintre cele mai frumoase vacanţe! E mai mult decît aş putea spune în cuvinte, pentru că cuvintele pentru ea înseamnă mult  dar sunt prea puţin pentru a o descrie!
         O să imi fie dor de plajă, de soare, de flori, de mare, de prieteni (Cristina, Lia, Maria, Vlad, Dana, Gicu, Cristi, Nicu, Iliusha :D, Eric.. şi multi altii...) şi desigur - de scumpa mea Ionela!

Ionela mea!
Eu, Măriuca şi Ionela!














 (Cîteva poze cu mine, citeva cu Ionela mea... şi cred că toate
                                                                                                  vorbesc de la sine)

2 comentarii: