sâmbătă, 23 februarie 2013

Momente...


Momente... momente au fost multe in viata mea. Unele care mi-au adus un zimbet larg, altele care mi-au umezit ochii, unele care m-au facut sa tac si altele care n-au spus nimic. Momente au fost - si nu au fost putine. Incerc acum sa privesc prin esenta acestor clipe, sa-mi aduc aminte detalii, sa-mi aduc coapte iluzii aminte, sa-mi aduc aminte momente si sa-mi aduc aminte de tine. Imaginea ce-mi apare in fata ochilor nu are nici culoare, nici miros si nici viata. Totul e invelit intr-o ceata abundenta de amintiri pierdute, totul isi schimba forma si nu are sens. Se pierde si poza din rama de-argint ce statea cindva in inima mea. Si prin chinul de a-mi aminti ceva, a cazut la pamint totul, au cazut si aducerile aminte, si timpul, si imaginea ta - au cazut la pamint, toate, ca cioburile sparte de sticla.  Si prin sunetul acesta mai incerc sa gindesc lucid, au fost oare momente? Si aici nu vorbesc despre ceva banal si pierdut, vorbesc de momentele speciale care te fac sa plutesti si sa zbori. Si da, trebuie sa recunosc ca memoria imi deruleaza un film cit o fractiune de secunda in care se gaseste si armonia noastra de cindva, si vorbele calde, zimbetul meu larg si chipul tau. Se gaseste totul, insa doar intr-o fractiune de secunda. Imi pare rau ca imiaginea ta si-a pierdut din contur odata cu trecerea timpului dar nu regret nimic din ceea ce-a fost. Si... momente, ah da - momente, momente au fost multe in viata mea, si tu - tu unul din ele, care risca sa nu mai insemne nimic...


duminică, 19 august 2012

Voyage...

      Vacanţă, mare, soare şi o prietenă adevarată lîngă tine, ce poate fi mai minunat? Asta spuneam şi eu - "nimic"!
       V-am promis că vă povestesc ceva din mica mea vacanţă, totul a fost atît de frumos încît nu am reusit să observ cum zboară timpul. Eram acolo, lîngă nisipul fierbinte, lîngă zborul pescăruşilor, lîngă dansurile delfinilor şi lîngă valurile albastre. În acele momente simţi că te detaşezi de lume şi de probleme. Clipe de neuitat, noi prieteni şi o dispoziţie caldă îţi învăluie sufletul într-o aură de mister.
        
 Am avut ocazia de a mă simţi regină într-o lume de basm...

        Şi da, trebuie să vă povestesc şi despre momentul cînd m-am trezit acoperită de flori, învăluită de un parfum gingaş, cuprinsă de un zîmbet larg, şi toate acestea datorită ei!
orange mood
Dacă tot vă puneţi întrebări despre cine vorbesc, atunci vă spun că am cunoscut-o cu doi ani în urmă, viaţa a făcut ca drumurile noastre să se întîlnească de mai mult ori, în ea am descoperit înţelegere şi armonie. Şi asta m-a determinat să imi doresc ca să petrecem vacanţa împreună.
        Cu ea poţi vorbi despre poezie la nesfîrşit, vorbeşti la nesfîrşit despre tot şi despre toate, despre viaţă, despre cărţi, despre o lume interioară captivană, ce îi apartine. 
Ionuta!
        O găsiţi pe blogul "Uni...vers" în rînduri şi frînturi de vers nemaipomenite, o gasiţi în numele sonor Ionela Bejenaru, o gasiţi în viitoarele ei cărţi valoroase şi neaparat o gasiţi în inima mea!
        Cît despre vacanţă, vacanţa alaturi de ea e mai mult decît o placere. E zîmbet, e voie bună, e una dintre cele mai frumoase vacanţe! E mai mult decît aş putea spune în cuvinte, pentru că cuvintele pentru ea înseamnă mult  dar sunt prea puţin pentru a o descrie!
         O să imi fie dor de plajă, de soare, de flori, de mare, de prieteni (Cristina, Lia, Maria, Vlad, Dana, Gicu, Cristi, Nicu, Iliusha :D, Eric.. şi multi altii...) şi desigur - de scumpa mea Ionela!

Ionela mea!
Eu, Măriuca şi Ionela!














 (Cîteva poze cu mine, citeva cu Ionela mea... şi cred că toate
                                                                                                  vorbesc de la sine)

miercuri, 15 august 2012

Help!

V-ați întrebat ce ati putea face cu 10 lei? Mulți ar raspunde că și-ar cumpăra 2 litri de ulei de calitate mai slabă, alți mi-ar răspunde că și-ar cumpăra ceva dulce sau câteva țigări.Răspunsul la această întrebare depinde de la o persoană la alta.Dar v-ați pus întrebarea că cu 10 lei ați  putea salva viața unei persoane? Poate ați spune că aș fi absurd sau că viața Gabrielei costă numai 10 lei. Nu costă atât că o viață nu o putem cumpăra nici cu toți bani din lume.Dar 10 lei contează pentru Gabriela că în momentul de față are nevoie de ajutorul nostru al tuturor.Își dorește din tot sufletul să-și vadă copii crescând.   Orice părinte își dorește să-și vadă copii mari, realizați la casele lor și cu tot ce este mai bun.

Astazi am gasit intimplator acest anunt, eu multe nu pot face, insa poate va pot determina sa faceti un gest frumos, un gest folositor, un gest care da dovada de omenie. Nu o cunosc pe doamna, nu cunosc nici familia ei, nici rudele ei... Sunt din alta tara, dar imi pasa... Povestea e destul de infricosatoare, daca cititi mesajul, intinde-ti o miina de ajutor, fiti alaturi de cineva care chiar are nevoie, aratati ca nu sinteti indiferenti. Sper din tot sufletul ca povestea ei sa aiba un final fericit, Domnul sa o aiba in paza, pentru ca totul e in miinile Lui, stiu ca tot El m-a determinat sa fac asta, stiu ca datorita Lui cititi acest mesaj. Intinde-ti o miina de ajutor, fiti aproape de o femeie, de o inima ce bate mai tare, de o privire ce doreste sa vada! DOAMNE AJUTA!



Pentru o operatie la o clinica din strainatate, doamna are nevoie de 35 000 EUR.
Mai multe detalii> http://gabrielatudorache.blogspot.com/

Aici gasiti cum sa faceti donatii si mai multe informatii de care aveti nevoie!
http://gabrielatudorache.blogspot.com/


marți, 14 august 2012

August playlist...

Am hotărît să fac pentru fiecare lună o mică listă de melodii. Cu toate că mai este puţin şi august se sfîrşeşte, ar fi super draguţ ca în ultimile zile de vară să ascultăm ceva ce ne place.  Deci, cîteva piese ce se încadrează în "My august playlist!"


Some photos, some memories...


Salutareee...
Scumpilor, imi pare rau pentru lipsa mea indelungata, dar cum v-am si promis va delectez cu niste poze din mica mea vacanta.


Sunt doar citeva...
Posibil sa postez ceva mai mult, sau... sau poate nu!


















Broscuta noastra!

Happy birthday!
Have a nice day!


miercuri, 27 iunie 2012

Flowers from my garden ( PART I )














I decided to make some pictures with flowers, flowers in my garden. I love flowers and hope you will too and plate. Pleasant viewing!             (I apologize for the mistakes)
(All photos - by me!)

Am hotarit sa fac niste poze cu flori, cu florile din gradina mea. Iubesc florile si sper sa va placa si voua. Vizionare placuta!

marți, 19 iunie 2012

A fi ABSOLVENT 2012

          "Absolvent" - un cuvînt ce sună atît de frumos dar în acelaşi timp atît de tremurător pentru mine.

Probabil din simplu motiv că sunt "Absolventă 2012". Şi dacă credeţi că mă gîndesc la apocalipsă sau la sfîrşitul lumii ce se anunţa anume în 2012, vă greşiţi amarnic.
Sună tremurător deoarece e sfîrşitul ultimului an de liceu, examene şi după cum spuneam vin "anii grei"!
Cred că o să-mi fie dor de viaţa de licean, de vacanţele mari, o să imi fie dor de tot. Vă promit să fiu o studentă sîrguincioasă!
  În fine, oricum cuvîntul "Absolvent" mă sperie putin, poate doar din frica că nu ştiu ce mă aşteaptă, poate doar că simt apropierea unui nou început, poate doar... poate doar că sunt în aşteptarea frumosului ce ar să urmeze!

(foto: by me!)

luni, 11 iunie 2012

Mă doare

Mă doare clipa asta,
Mă doare c-ai plecat.
Mă doare poezia
Şi-un trandafir uscat.

Mă doare melodia,
Ce ieri mă alina.
Mă doare tot în mine-
Că nu te pot uita.

Mă doare frumuseţea
A stelelor cereşti.
Mă doare şi tristeţea-
Cînd ştiu că tu nu eşti.

Mă doare bucuria
Şi zîmbetul curat.
Mă doare armonia-
Cînd ştiu că ai plecat.

Mă doare luna toată,
În nopţile tîrzii.
Mă doare dimineaţa-
Cînd ştiu că nu mai vii.

Mă doare iarba verde
Şi-un răsărit de soare,
Şi roua cristalină-
Să ştii că tot mă doare.




Mă doare lumea-ntreagă.
Nu pot să înţeleg,
De ce mă doare-ntruna?
Chiar şi pămîntu-ntreg.

Te rog ca să revii.
De-i dimineaţă, seară,
Să mă cuprinzi adinc-
Să faci să nu mai doară!

Dar ştiu că tu nu vii.
Şi-i trist atît de tare,
Că-n fiecare clipă-
Mă doare că mă doare!